ŠTA SE DEŠAVA? NIKOLINA S POLICIJOM ULAZI U STAN NA VRAČARU: Deda Miša ne želi da im DOPUSTI da UĐU, ŠOKANTNO
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

AKCIJA

ŠTA SE DEŠAVA? NIKOLINA S POLICIJOM ULAZI U STAN NA VRAČARU: Deda Miša ne želi da im DOPUSTI da UĐU, ŠOKANTNO

Voditeljka je takođe objavila i prepisku sa osobom koja je bila na licu mesta

Objavljeno: 12:35h

Nikolina Pišek danas nije uspela da prisupi stanu na Vračaru, koji se nalazi u istoj zgradi u kojoj živi i njen svekar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Ona se oglasila fotografijom na Instagram storiju, na kojoj se vidi kako su advokati i javni izvršitelji pokušali da pristupe nekretnini u kojoj je živela sa ćerkom i suprugom Vidojem, koji je preminuo u maju pre dve godine.

Voditeljka je takođe objavila i prepisku sa osobom koja je bila na licu mesta, a koja joj je poručila da će sledećeg puta doći sa policijom.

Nikolina Pišek danas nije uspela da prisupi stanu na Vračaru
Nikolina Pišek danas nije uspela da prisupi stanu na Vračarufoto: Instagram/nikolina_pisek

- Zaključano sve, niko neće da otvori, moraćemo sa policijom sledeći put - bila je poruka koja je stigla Nikolina, na šta je ona odgovorila:

- Izvanredno. Mislim, nije, ali Bog me spasio.

- A i očekivano - dobila je odgovor Nikolina, koja se trenutno seli iz stana u Zagrebu u pametnu vilu, koju je kupila zajedno sa suprugom, a koja je takođe bila sporna u njenom odnosu s Mišom Grofom.

Miša Grof se oglasio za medije i poručio da ne zna da se bilo šta događa jer nije u Beogradu
Miša Grof se oglasio za medije i poručio da ne zna da se bilo šta događa jer nije u Beogradufoto: Instagram/nikolina_pisek

Naša ekipa se uputila na adresu u kojoj se nalazi stan, ali kada smo stigli, tamo je bilo mirno. Nikoga nije bilo i ništa ne ukazuje da su samo nekoliko trenutaka ranije tu bili izvršitelji. Ono što je primetno je da na ulaznim vratima zgrade i dalje stoji Vidojeva umrlica.

Inače, Miša Grof se oglasio za medije i poručio da ne zna da se bilo šta događa jer nije u Beogradu. Poručio je da je Nikolina dobrodošla, ali i da je trebalo da mu se najavi jer bi tada sigurno bio kod kuće.

U spornoj nekretnini voditeljka je, kako je objavila pre nekoliko dana, živela deset godina. Ona je prepuna umetničkih dela, ali ona sumnja da će bilo šta od vrednosti zateći unutra kada bude uspela da uđe.

Bonus video:

00:16

Nikolina Pišek se useljava u pametnu vilu u Zagrebu

(Espreso / Blic / Prenela:M..S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.